서버.마스터Q&A는 서버관리자들의 질문과 답변을 위한 커뮤니티 사이트입니다

Как да си направим шоколадови трюфели у дома?

0 추천

Трюфельное мороженое - 49 фото Размерът на тези трюфели може да бъде много разнообразен - от орех до средна ябълка. Групата с бране и търговия с трюфели действала две години - от 2020 до 2022-ра. Схемата била сложна и тепърва ще се изчисляват реалните щети за фиска. Тази гъба се характеризира със силен аромат и деликатен вкус. Белите, от друга страна, са по-редки и имат по-лек вкус. Хитреците прибирали набраните гъби в перфорирани пластмасови кутии и ги държали в хладилници при температура от 2-3 градуса като изчаквали изкупните цени да скочат до около 500 лева килограма и тогава ги продавали. Като алтернатива, една напълно узряла гъба може да бъде счупена и разпръсната близо до корените на разсад от дървета. За целта се изкопава мицел с дълбочина 10-15 сантиметра и се поставя близо до дърветата. Трюфелите растат под земята в близост до корените на определени дървета. Понякога можете сами да намерите трюфел, ако се намира под гниещи листа.


В повечето случаи трюфелите узряват през есента и се събират преди началото на зимата. Най-често трюфелите растат в горите на Франция, Великобритания и Италия. Бял трюфел се смята за един от най-изисканите деликатеси и се развива главно в южната част на Франция и в Северна Италия. Мицелът се трансплантира в края на лятото или в началото на есенния период. Придружаващи гратени, капуни или равиоли от Рояни, трюфелите ще освободят най-добрите си аромати и ще придадат вкусовете си на храните, с които са приготвени. В допълнение, редовното използване на трюфелите Perigord ще удължи младостта, ще запази красотата и ще увеличи сексуалната активност. Това позволява на гъбите да задържат влагата.Също така трябва да откажете да ги почистите напълно от земята, тъй като това ще ги предпази от загуба на вкус и появата на микроорганизми. Изборът на място за дървета също е важен, тъй като те не трябва да бъдат изложени на екстремни метеорологични явления. Освен това трюфелите изискват топъл климат, за да растат, тъй като не могат да понасят силни студове или високи температури.

image" style="max-width:410px;float:left;padding:10px 10px 10px 0px;border:0px;">

С това следва да си обясняваме славата им на афродизиак и създаването на силно енергийно поле в организма, което води до повишена жизненост и щастливо самочувствие. Освен това такива дървета трябва да растат далеч от други дървета и различните животни не трябва да имат достъп до тях. Мицелът трябва да се внесе с почва, която е донесена от естественото местообитание на трюфела. Има и ограничения кога може да се замразява и продава трюфелът. Според специалисти най-подходящ за отглеждане у нас е трюфелът от вида Tuber aestivum vitt (Scorzone) - черен, с неправилна кръгла форма, покрит с големи, сплескани брадавици. Цената на един килограм от тези плододаващи тела може да достигне няколко хиляди евро. Неговият братовчед, черният летен трюфел, се предлага от май до септември и е по-разпространен от зимния трюфел, а цената му започва от 200 EUR за килограм. Първите резултати след насаждането са след 7 до 10 години. Можем да разработим и план за три години напред, технологични решения на работа в плантацията и всички други услуги в областта на маркетинга, включително и в реализирането на продукта.Какви първоначални инвестиции са необходими?


1. От по-нататъшната грижа за „партньорските" дървета зависи дали оцелява трюфелът или не. В черно (зимата) трюфел се характеризира със заоблени неравен форма на тялото на плодните с неравна черно или тъмно сиво повърхност. Дали законът за трюфела ще успее да се класира сред приоритетите на мнозинството, все още не е ясно. Въпреки че не са наравно с белите и черните трюфели във Франция и Италия, някои готвачи ги намират за използваеми. 6. Въпреки че тези зърнени трюфели са изкушаващи, оставете ги в хладилника за 3 часа, за да сте сигурни, че шоколадовото покритие се е втвърдило! Отглеждането на трюфели може да се извършва и на закрито, при което необходимите параметри на микроклимата се поддържат изкуствено. В контекста на такава гъба тя прилича малко на картоф или има мраморен вид. От преглед на фактурите се установило, че предмет на доставката по тях е диворастяща прясна гъба /овчи крак, пачи крак, челядинка, манатарка, тръбенка и др./ и черен летен трюфел.

RubenRotton2 (280 포인트) 님이 5월 20일 질문

답변 달기

표시할 이름 (옵션):
개인정보: 당신의 이메일은 이 알림을 보내는데만 사용됩니다.
스팸 차단 검사:
스팸 검사를 다시 받지 않으려면 로그인하거나 혹은 가입 하세요.
...